طوایف روستای شکریازی :
روستای شکریازی یکی از معدود روستایی است که همه ی اهالی آن اصلیت شکریازیلی دارند و فقط افراد کمی در این روستا زندگی می کنند که اصالتشان به روستای شکریازی بر نمی گردد .
کسانی که اصلیت شکریازیلی ندارند و در روستای شکریازی ساکن شده اند یا با دختری از این روستای ازدواج کرده اند و یا از طرف مردم روستا در زمان های خشکسالی و جنگ های طایفه ای پناه داده شده اند .
اگر بخواهیم شکریازی را به دو قسمت طوایف بزرگ و طوایف کوچک تقسیم کنیم باید این گونه بگوییم
روستای شکریازی از یکی دو طایفه ی بزرگ و چند طایفه ی کوچک تشکیل شده است که ما در این قسمت به معرفی این طایفه ها می بردازیم
طوایف بزرگ شکریازی عبارت اند از :
خداوردی اولادی یا همان کپر مشکی ها عبارت اند از ( سعیدزاده ها - نورمحمدی ها -ابراهیمی- قنبرلو ها - رحیم زاده ها -رحیمی ها . بیت الهی ها - )
لازم به ذکر است که بنیازگزار روستای شکریازی خداوردی است که در زمان های بسیار دور به دلیل وسعت این منطقه و موقعیت جعرافیایی خوبش در این منطقه مسکن گزیده و نتیجه ی ست خداوردی در این منطقه بعد گذشت
450 سال روستایی شده به نام شکریازی
طایفه بزرگ دیگری هم در شکریازی وجود دارد که به گل سیدی ها معروف هست که همان سعیدی ها ،محمدی ها هستند .
طوایف بزرگ دیگر شکریازی قریب لی ها هستند که عبارت اند از ( عباسی ها - ملکی ها - سعیدی و شرفخانی ها )
از طایفه بزرگ دیگری نیز می توان به مهراب لی ها و طایفه ای ها اشاره کرد
از دیگر طوایف که در روستای شکریازی زندگی می کنند می توان به - الچلی ها - خودولی ها، جانه ها -چاوشلی ها قاسمی ها- رضائی ها - طایفه ای ها -تقی زاده - نظری امستجانی ها -علیزاده ها -رستم سلطانی ها عبدلهی ها - نورمحمدی ها- عظیمی ها - قلی زاده ها - امانی ها - محمد زاده ها_ رویین ها _محمد علیلو ها_جوادی ها - محمد پور ها -شاکری ها - خداوردیلو ها - و . اشاره کرد .
البته همان طور که در مطالب گذشته هم گفتیم طایفه طایفه بودن شکریازی نه تنها باعث تفرقه نشده است بلکه اتحاد بین مردم روستا را نیز افزایش داده است .
درباره این سایت